POZITÍV CENTRUM TÁNCMŰVÉSZETI EGYESÜLET 
Táncakadémia I TáncSzínház   
MENÜ

Modern Show Tánc

Ifjúsági haladó Csoport

16-26 éves lányoknak és fiúknak

(középsiskolás/egyetemista haladó versenycsoport)

  

PÉNTEKEN 18,00-19,30-óráig  


 

A Színpadi és Modern show tánc órákat azok részére javasoljuk, akik szeretik a mai modern zenét, és többféle táncstílussal szeretnének megismerkedni a modern tánccal, a modern balettel, a divattáncokkal, latin táncokkal, a show tánccal, a jazz tánccal, a hip-hop-al és karaktertáncokkal. A színpadi és show tánc lényege a többféle táncstílus fúziója, a közönség szórakoztatása, a látvány, az ötletes koreográfia és a színpadi táncjáték. 

A csoportok tagjai rendszeres fellépéseken és országos táncversenyeken (egy tanévben maximum 2 versenyen) vesznek részt. Tehát ebbe a csoportba olyan lányokat és fiúkat várunk, akik vállalják a fellépéseket és a versenyeket is és rendszeresen részt tudnak venni a táncórákon, illetve ha szükséges a plusz próbákon!

*Mi a Színpadi tánc? 

A Színpadi tánc gyűjtőfogalom, minden olyan táncelőadás beletartozik, melyet színpadon adnak elő és célja a nézők szórakoztatása, például balett, jazztánc, sztepptánc, modern, show és musical tánc. A Színpadi táncosok többféle tánc stílusban is jártasságot szereznek, így mozgáskultúrájuk igen sokszínű, illetve különböző karakterek megformálását is elsajátítják. A csoportos koreográfiák táncos és látványos akrobatikai elemekből tevődnek össze, melyek fejlesztik a mozgáskoordinációt és állóképességet.

TÁNCÓRÁK (heti 1 x 2 TÁNCÓRA): szeptembertől

PÉNTEK 18,00-19,30-ÓRÁIG dupla táncórában

Tandíj: 5.000-Ft/hó

A tanfolyam helyszíne: Pozitív Centrum Táncművészeti Egyesület Debrecen, Domb u. 1. II. em. (a porta épületében, a Hangyaboly Játszóház felett) Jelentkezés: 06/20/416-8824

BEIRATKOZÁS:

AUGUSZTUS 26-30., HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG NAPONTA 17,00-18,00-ÓRÁIG


 

Pozitív Centrum Táncművészeti Egyesület

Táncakadémia/Táncszínház

Debrecen, Domb utca 1. II. emelet ( a porta épületében)

06-20-931-4367

(SMS-t, Rejtett számú hívást nem fogadunk!)

Központi e-mail :  pozitivcentrum@gmail.com

Jelentkezés képzéseinkre: pozitivcentrumtse@gmail.com


 

Tanítványaink:

Asztali nézet