POZITÍV CENTRUM TÁNCMŰVÉSZETI EGYESÜLET 
Táncakadémia I TáncSzínház   
MENÜ

Modern Show Tánc 

Junior haladó csoport

12-15 éves lányoknak

(iskolás felsőtagozatos lányoknak, haladó versenycsoport)

  

PÉNTEKEN 16,00-18,00-óráig  


 

A Színpadi tánc + Modern Show tánc órákat azok részére javasoljuk, akik szeretik a mai modern zenét, és többféle táncstílussal szeretnének megismerkedni a modern tánccal, a modern balettel, a divattáncokkal, latin táncokkal, a show tánccal, a jazz tánccal, a hip-hop-al (K-Pop-al is) és karaktertáncokkal. A színpadi és show tánc lényege a többféle táncstílus fúziója, a közönség szórakoztatása, a látvány, az ötletes koreográfia és a színpadi táncjáték.  

A csoport hetente egyszer jár edzésre dupla táncórában a pénteki napokon, így a különóra a tanulást sem zavarja.  

A csoportok tagjai rendszeres fellépéseken és országos táncversenyeken (egy tanévben maximum 2 versenyen) vesznek részt. Tehát ebbe a csoportba olyan lányokat várunk, akik vállalják a fellépéseket és a versenyeket is és rendszeresen részt tudnak venni a táncórákon, illetve ha szükséges a plusz próbákon!

AKROBATIKA EDZÉSEK (Gimnasztika):

Táncosainknak lehetőségük van plusz akrobatika órákon is részt venni, amennyiben szeretnék fejleszteni a már meglévő tudásukat (cigánykerék, spárga stb.), illetve új elemek, gyakorlatok tanulására is lehetőségük lesz az órákon. Ezek az órák nem kötelezők, szabadon választhatók, illetve ingyenesek (tehát a havi tandíj nem emelkedik).

Az akrobatika óra önállóan nem választható, tehát az órákon csak azok vehetnek részt, akik táncóráinkon is részt vesznek.

*Mi a Színpadi tánc? 

A Színpadi tánc gyűjtőfogalom, minden olyan táncelőadás beletartozik, melyet színpadon adnak elő és célja a nézők szórakoztatása, például balett, jazztánc, sztepptánc, modern, show és musical tánc. A Színpadi táncosok többféle tánc stílusban is jártasságot szereznek, így mozgáskultúrájuk igen sokszínű, illetve különböző karakterek megformálását is elsajátítják. A csoportos koreográfiák táncos és látványos akrobatikai elemekből tevődnek össze, melyek fejlesztik a mozgáskoordinációt és állóképességet.

 

TÁNCÓRÁK (heti 1 x 2 TÁNCÓRA): szeptembertől

PÉNTEK 16,30-18,00-ÓRÁIG dupla táncórában

AKROBATIKA: 16,00-16,30-ÓRÁIG (Szabadon választható)

Tandíj: 5.000-Ft/hó

A tanfolyam helyszíne: Pozitív Centrum Táncművészeti Egyesület Debrecen, Domb u. 1. II. em. (a porta épületében, a Hangyaboly Játszóház felett) Jelentkezés: 06/20/416-8824

BEIRATKOZÁS:

AUGUSZTUS 26-30., HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG NAPONTA 17,00-18,00-ÓRÁIG


 

 

Pozitív Centrum Táncművészeti Egyesület

Táncakadémia/Táncszínház

Debrecen, Domb utca 1. II. emelet ( a porta épületében)

06-20-931-4367

(SMS-t, Rejtett számú hívást nem fogadunk!)

Központi e-mail :  pozitivcentrum@gmail.com

Jelentkezés képzéseinkre: pozitivcentrumtse@gmail.com


 

Tanítványaink:

Asztali nézet