POZITÍV CENTRUM TÁNCMŰVÉSZETI EGYESÜLET 
Táncakadémia I TáncSzínház   
MENÜ

MINI BALERINA CSOPORT

KLASSZIKUS BALETT+MŰVÉSZI TORNA

4-6 éveseknek

KEDD 17,00-ÓRA


 

A balett minden tánc alapja, ezért  tanulását minél hamarabb érdemes elkezdeni. A balett szép tartást, koncentrációt, figyelmet és fegyelmet kíván meg a tanítványoktól. BALERINA CSOPORTJAINKBA 4 évtől várjuk azokat a kislányoknak, akik szeretik a kecses mozdulatokat és kellő komolysággal tudnak részt venni az órákon. A lányok az órákon gyakorló tütüben tanulják a klasszikus balett alapjait, mozdulatait. 

A csoport a klasszikus balett mellett művészi tornát is tanul.

A tanórák ezen részében a lányok különböző tornaszerek használata segítségével (labda, karika, szalag) megtanulják a gimnasztika alapjait, mozdulatait. 

MINI BALERINA (4-6 évesek) csoportnak heti 1 tanórája van (Heti 1x50 perc, balett+művészi torna óra). Az óra balett részében klasszikus zongora zenére, a művészi torna részben a korosztálynak megfelelő modern zenére tanulnak a gyerekek. Táncóra: Kedden 17,00-órától. 

A csoportokba olyan óvodások, első osztályosok jelentkezését várjuk, akik most szeretnék elkezdeni megtanulni a balett és művészi torna alapjait.

A tanfolyam helyszíne: Pozitív Centrum Debrecen, Domb u. 1. II. em. (a porta épületében, a Hangyaboly Játszóház felett) Jelentkezés: 06/20/416-8824

IDŐPONT: KEDD 17,00-ÓRA 

Tandíj: 4.000-Ft/hó


Pozitív Centrum Táncművészeti Egyesület

Táncakadémia/Táncszínház

Debrecen, Domb utca 1. II. emelet ( a porta épületében)

06-20-931-4367

(SMS-t, Rejtett számú hívást nem fogadunk!)

Asztali nézet