POZITÍV CENTRUM TÁNCMŰVÉSZETI EGYESÜLET 
Táncakadémia I TáncSzínház   
MENÜ

 

Óvodás Klasszikus Balett + Művészi torna Csoport

4-6 éveseknek

KEDD 17,00-ÓRA

A TÁNCÓRÁN KIZÁRÓLAG A BEIRATKOZOTT TÁNCOSOK VEHETNEK RÉSZT, ÍGY KÉRJÜK AZ ÚJ BEIRATKOZÓKAT, HOGY A TÁNCÓRA ELŐTT ÉRKEZZENEK MEG, HOGY AZ ADMINISZTRÁCIÓT ÉS A TANDÍJ/tagdíj BEFIZETÉST AZ ÓRA ELŐTT MÉG EL TUDJÁK INTÉZNI! Köszönjük!


 

A balett minden tánc alapja, ezért  tanulását minél hamarabb érdemes elkezdeni. A balett szép tartást, koncentrációt, figyelmet és fegyelmet kíván meg a tanítványoktól. ÓVODÁS BALETT+MŰVÉSZI TORNA CSOPORTUNKBA 4 évtől várjuk azokat a kislányoknak, akik szeretik a kecses mozdulatokat és kellő komolysággal tudnak részt venni az órákon. A lányok az órákon gyakorló tütüben tanulják a klasszikus balett alapjait, mozdulatait. 

A csoport a klasszikus balett mellett művészi tornát is tanul.

A tanórák ezen részében a lányok különböző tornaszerek használata segítségével (labda, karika, szalag) megtanulják a gimnasztika alapjait, mozdulatait. 

A csoportnak heti 1 táncórája van (Heti 1x50 perc, balett+művészi torna óra). Az óra balett részében klasszikus zongora zenére, a művészi torna részben a korosztálynak megfelelő modern zenére tanulnak a gyerekek. 

A csoportokba óvodások jelentkezését várjuk.

TÁNCÓRÁK IDŐPONTJA szeptembertől: KEDD 17,00-ÓRA 

Tandíj: 4.000-Ft/hó

A tanfolyam helyszíne: Pozitív Centrum Táncművészeti Egyesület Debrecen, Domb u. 1. II. em. (a porta épületében, a Hangyaboly Játszóház felett) Jelentkezés: 06/20/416-8824


Pozitív Centrum Táncművészeti Egyesület

Táncakadémia/Táncszínház

Debrecen, Domb utca 1. II. emelet ( a porta épületében)

06-20-931-4367

(SMS-t, Rejtett számú hívást nem fogadunk!)

Asztali nézet