POZITÍV CENTRUM TÁNCMŰVÉSZETI EGYESÜLET 
Táncakadémia I TáncSzínház   
MENÜ

 

Iskolás Klasszikus Balett Csoport

7-10 éveseknek

(iskolás alsótagozatos lányoknak, kezdő/haladó csoport)

HÉTFŐ 17,00-ÓRA

A TÁNCÓRÁN KIZÁRÓLAG A BEIRATKOZOTT TÁNCOSOK VEHETNEK RÉSZT, ÍGY KÉRJÜK AZ ÚJ BEIRATKOZÓKAT, HOGY A TÁNCÓRA ELŐTT ÉRKEZZENEK MEG, HOGY AZ ADMINISZTRÁCIÓT ÉS A TANDÍJ/tagdíj BEFIZETÉST AZ ÓRA ELŐTT MÉG EL TUDJÁK INTÉZNI! Köszönjük!


 

A balett minden tánc alapja, ezért  tanulását minél hamarabb érdemes elkezdeni. A balett szép tartást, koncentrációt, figyelmet és fegyelmet kíván meg a tanítványoktól. ISKOLÁS KLASSZIKUS BALETT  CSOPORTUNKBA 7 évtől várjuk azokat a kislányoknak, akik szeretik a kecses mozdulatokat és kellő komolysággal tudnak részt venni az órákon. A lányok az órákon gyakorló tütüben tanulják a klasszikus balett alapjait, mozdulatait.  

A csoport haladó tagjai rendszeres fellépéseken vesznek részt. Illetve rendszeres fellépői a Virágkarnevál rendezvényeinek. Természetesen a kezdő táncosoknak is lesz lehetőségük fellépéseken részt venni a tanév során, valamint a Virágkarnevál rendezvényein való részvételre is.

A csoportnak heti 1 táncórája van (Heti 1x60 perc, klasszikus balett óra). 

A csoportokba iskolások jelentkezését várjuk.

TÁNCÓRÁK IDŐPONTJA szeptembertől: HÉTFŐ 17,00-ÓRA 

Tandíj: 4.500-Ft/hó

A tanfolyam helyszíne: Pozitív Centrum Táncművészeti Egyesület Debrecen, Domb u. 1. II. em. (a porta épületében, a Hangyaboly Játszóház felett) Jelentkezés: 06/20/416-8824


Pozitív Centrum Táncművészeti Egyesület

Táncakadémia/Táncszínház

Debrecen, Domb utca 1. II. emelet ( a porta épületében)

06-20-931-4367

(SMS-t, Rejtett számú hívást nem fogadunk!)

Központi e-mail :  pozitivcentrum@gmail.com

Jelentkezés képzéseinkre: pozitivcentrumtse@gmail.com

Asztali nézet